Echelon Fitness Connect Bikes: Review

Echelon Fitness Connect Bikes: Review

Olyan termékeket is tartalmazunk, amelyekről úgy gondoljuk, hogy hasznosak az olvasóink számára. Ha ezen az oldalon található linkeken keresztül vásárol, akkor kis jutalékot kereshetünk. Itt van a folyamatunk.

Az emberek jobban tudatában vannak, mint valaha a fizikai aktivitás fontosságáról mind a fizikai, mind a mentális egészség szempontjából. Az otthoni fitnesz javításának egyik módja a helyhez kötött kerékpár használata.

Ez a cikk az Echelon fitneszét, az Echelon Connect Bike előnyeit és hátrányait, valamint az alternatív lehetőségeket vizsgálja. Ezenkívül tippeket is ad a helyhez kötött testmozgás kiválasztásához.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a cikk írója nem kipróbálta ezeket a termékeket. Az összes bemutatott információ tisztán kutatás-alapú és helyes a közzététel idején.

Gyors linkek

  • A legjobb a költségvetéssel rendelkező emberek számára: Echelon GT+ Connect Bike
  • Legjobb a fejlett edzésekhez: Echelon Connect Bike Ex-5 A legjobb az integrált érintőképernyőn: Echelon Connect Bike Ex-5S
  • A legjobb versenyképzéshez: Echelon Connect Bike Ex-5S-10
  • A legjobb a magával ragadó edzésekhez: Echelon Ex -8S Csatlakoztassa a kerékpárt

Az Echelon Fitness áttekintése

Echelon fitneszgyártó kerékpárokat, evezőket, futópadokat és edzés tükröket. A cég intelligens vagy csatlakoztatott fitnesz berendezésekre szakosodott otthoni használatra.

Az intelligens fitnesz berendezésekkel az emberek vásárolhatnak tagságot vagy feliratkozhatnak egy szolgáltatásra, hogy élő vagy igény szerinti fitnesz órákat érjenek el. Az emberek kompatibilis fitnesz berendezések segítségével követhetik ezeket.

Egyes márkák online coachingot, ranglistákat és egyéb streaming lehetőségeket is kínálnak.

Tudjon meg többet az intelligens otthoni tornatermi berendezésekről.

Az egyének használhatnak Echelon berendezéseket Echelon tagsággal vagy anélkül.

A tagsággal rendelkezők csatlakozhatnak az osztályokhoz a kerékpárok használata közben. Használhatják az Echelon Fit alkalmazást is a dedikált nyomon követéshez. A

echelon padlón edzéseket is kínál, beleértve a jógát is. A vállalat különböző korú fitnesz oktatókat vesz fel, hogy a felhasználók széles skálájával kapcsolatba léphessen.

Hogyan lehet kiválasztani egy edzőkerékpárt

Az ember különféle tényezőket kívánhat mérlegelni, mielőtt megvásárolná az Echelon kerékpárt vagy bármilyen más típusú kerékpáros edzőgépet. Ide tartoznak:

  • Csatlakozás: Néhány ember inkább a kerékpározást részesítheti előnyben. Másoknak előnyei lehetnek az online osztályban vagy a versenyben való részvétel elszámoltathatóságából és társának.
  • Képzési lehetőségek és osztályok: Érdemes megfontolni, hogy milyen képzést és osztályokat kínál a vállalat.
  • Jellemzők: A vásárlóknak el kell dönteniük, hogy beépített képernyőt akarnak-e, vagy inkább a saját készülékeiket használják a kerékpáron.
  • Ár: A drágább kerékpárok általában extra funkciókkal rendelkeznek.
  • Beállítás: Az emberek ellenőrizhetik a termék részleteit, hogy megnézhessék, milyen összeszerelés, ha van ilyen, a kerékpár használat előtt megköveteli.
  • Magasság és súlykapacitás: A magasság és a súlykorlátozások a kerékpáros modellek között változhatnak.
  • Visszatérések és jótállási politikák: A hosszú távú garancia és az egyértelmű visszatérítési politika segít pénzt megtakarítani a felszereléssel kapcsolatos kérdések esetén.
  • Ügyfélszolgálat: A megbízható ügyfélszolgálat és a támogatás elősegítheti a gyors kérdés megoldását.

Echelon kerékpárok

Az echelon öt különféle helyhez kötött kerékpárt árusít. A drágább modellek kifinomultabb képernyőkkel és biometrikus visszajelzésekkel rendelkeznek.

Míg a két olcsóbb kerékpárnak nincs képernyője, a felhasználók csatlakozhatnak az echelon osztályokhoz és a közösséghez saját intelligens eszközükön, például telefonokon és táblagépekhez. A

echelon kijelenti, hogy a 4 láb (ft) 5 hüvelyk (in) és 6 ft 8 közötti magasságú emberek biztonságosan használhatják a kerékpárokat. Az ajánlott súlykorlát 300 font.

Az echelonból származó gyakorlati kerékpárok magukban foglalják:

Echelon GT+ Connect Bike

A legjobb költségvetésű emberek számára

Ez a kerékpár kompakt és van Négy lendkerék színválaszték.

A következő dimenziókat méri:

  • Hossz: 54 in
  • Szélesség: 24 in
  • magasság: 57 in

A GT+ Connect 32 különböző szintű mágneses ellenállást és Shimano pedál -dinamikát (SPD) lábujjkapocsokat és lábujjkeverékeket tartalmaz. A kerékpár állítható kormányrúdokkal, párnázott üléssel, két vizes palacktartóval és egy súlyzós állványt is tart.

Ez a kerékpár 899,99 dollárért kapható, így a legolcsóbb echelon kerékpár. Havonta további 34,99 dollárért a felhasználók megvásárolhatják az echelon tagságot.

Echelon Connect Bike Ex-5

Legjobb a fejlett edzésekhez

Ez a kerékpár célja, hogy segítse az embereket fitnesz rutinjaik magasabb szintre.

A legfontosabb jellemzők közé tartozik a megemelt kormánykocsik és egy olyan eszköztartó, amely 180 fokot fordít a kerékpáros edzésekhez. Ezenkívül verseny stílusú szellőztető üléssel is rendelkezik, míg a pedálok SPD-kompatibilisek a lábujjketrecekkel.

Az eszköztartó az 5,5 hüvelykes és akár 12,5 hüvelykes intelligens eszközöket tarthat. A keret kettős üvegtartót is tartalmaz a kormány alatt.

A kerékpár 999,99 dollárba kerül. Az echelon tagsági fitnesz órákhoz, oktatókhoz, túrákhoz és zenehez való hozzáférés azonban extra.

Echelon Connect Bike Ex-5S

A legjobb az integrált érintőképernyőhöz

Ez a kerékpár HD érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, amely 22 in vagy 10 in. Szintén 180 fokot fordít a kerékpáros keresztezésre.

A kormány és az ülés előre, hátra, felfelé és lefelé állítható. A tápegységek lehetővé teszik az eszköz töltését edzés közben. A kerékpár egy keretre szerelt súlyzótartóval és két nagy vizes palack tartóval is rendelkezik.

1 499,99 dollárért kapható. Az echelon tagsághoz való hozzáférés és az igény szerinti osztályok extra kerülnek.

Echelon Connect Bike Ex-5S-10

Legjobb a versenyképzéshez

Ez a kerékpár hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint az Echelon Connect Bike Ex-5, kivéve a HD-t Az érintőképernyős kijelző csak 10 hüvelykben érhető el. Két töltőportot tartalmaz a töltőeszközökhöz.

Ez a karcsú kerékpár megfelelhet az embereknek a versenyre. Az ex-5-khez hasonlóan 32 szintű mágneses ellenállást kínál. Az indexgomb lehetővé teszi az emberek számára, hogy az edzés során megváltoztassák az ellenállást.

Elérhető 1,199,99 dollárért. Az echelon tagsághoz való hozzáférés és az igény szerinti osztályok extra kerülnek.

Echelon Ex-8s Csatlakoztassa a kerékpárt

A legjobb a magával ragadó edzésekhez

Az Echelon Bike Range csúcsmodellje, ez a kerékpár egy 24 hüvelykes ívelt érintőképernyővel rendelkezik a kerékpáron kívüli edzésekhez felrobbant. És a kettős néző hangszórókkal ez a gép célja, hogy az edzéseket a lehető legeredményesebbé tegye.

A kerékpár kettős lendkerékén lévő LED -fények 15 színben változnak, szinkronizálva az edzésmérőkkel. Van egy kamera is, amelynek adatvédelmi opciója és Bluetooth csatlakoztatható.

1 999,99 dollárért elérhető

Költség, szállítás és visszatérítés

A vásárlók extra fizetnek a szállításért, kivéve, ha 1 éves vagy 2 éves echelonot vásárolnak. Tagság. A

echelon kerékpárok összeszerelést igényelnek, és tartalmaznak egy éves korlátozott alkatrészeket és munka garanciát.

Echelon elfogadja a kerékpárok visszatérítését, amelyeket az emberek vadonatúj, viszonteladható állapotban adnak vissza, az eredeti dobozban, címkékkel, felhasználói kézikönyvvel és töltővel. A társaság azonban 100 dolláros újratelepítési díjat vesz fel a kerékpár -visszatérítésekből.

tagság

Az echelon tagsága extra kerül a vállalat gépe mellett, az alapköltség havi 34,99 USD. Az egyéves tagság megvásárlása 399,99 dollárért csökkenti a havi költségeket 33,33 dollárra. Ez magában foglalja az ingyenes szállítást, amelyről az Echelon szerint 100 dollár értékű. A 2 éves tagság 699 dollárba kerül, amely havonta 29,16 dollárnak felel meg, és tartalmazza az ingyenes szállítást is.

Az Echelon Fitpass az előfizetők számára hozzáférést biztosít a kerékpáron kívüli edzésórákhoz, csökkentett díj ellenében, 11,99 USD-tól kezdve.

üzlet most

Előnyök és hátrányok

Mint más testmozgások esetén, az Echelon Connect kerékpároknak vannak néhány előnye és hátránya:

profi

  • Képzés és osztályok: Az Echelon Fit alkalmazás sokféle módon biztosítja a felhasználókat, hogy kapcsolatba léphessenek a vállalat online közösségével. Hozzáférést kínál az edzők által vezetett ülésekhez és fitnesz órákhoz, amelyek mind a kerékpáron, mind a kikapcsoltakon zajlanak. Ez a fajta segíthet motiválni az embereket a testmozgásra.
  • Képesség a teljesítmény figyelésére: Az alkalmazás eszközöket is ad az embereknek a testmozgás nyomon követésére, ideértve a pulzusszám és még sok más biometrikus mérését is.
  • Alacsonyabb ár: Az Echelon Connect kerékpárok olcsóbb kerékpárokat kínálnak, mint a piacon lévő más helyhez kötött kerékpárok, például a Pelotonból.
  • Visszatérések és garancia: Az Echelon 30 napos visszatérési politikát és egyéves garanciát kínál.
  • Mágneses ellenállás: Ez a tulajdonság csökkenti a pedálkerékpárok zaját.
  • Erősségi edzési lehetőség: A kerékpárok tartalmaznak egy súlyzót, hogy az ember könnyen hozzáadhasson az erő edzéshez a rutinhoz.

Hátrányok

  • Összeszerelés: Az Echelon Connect kerékpárokhoz beállítást igényel.
  • Felső test edzések: Az ember általában nem kap felsőtest edzést edző kerékpáron.
  • Kevesebb kalória égetése: A testmozgókerékpár használata nem éget el annyi kalóriát, mint a szabadban kerékpározás vagy más edzőgépek használata.
  • Kerékpáros ülések: A kerékpárülés kényelmetlen lehet.
  • Csont sűrűség: Nem súlyos csapágytevékenységként a testmozgásos kerékpározás nem segíti a csontsűrűség kiépítését.
  • Extra stressz: Ha egy személy nem állítja be a kerékpárt megfelelő magasságra, akkor a térdre vagy az alsó hátra stressz lehet.

Alternatív edzéskerékpárok

Az echelon kerékpárok alternatívái iránt érdeklődő embereknek számos lehetősége van, mint például:

  • Peloton kerékpár: Peloton volt az egyik első helyhez kötött kerékpár, amely élő és igény szerinti órákat kínált. A HD érintőképernyők minden Peloton kerékpárral rendelkeznek, beleértve a Peloton Basic Bike -t. A kézbesítés és az összeszerelés ezeknek a gépeknek az árával jár, ami gyakran drágábbá teszi őket, mint az echelon kerékpárok. A Peloton kerékpárok azt is megkövetelik, hogy az emberek speciális cipőt használjanak, és növeljék a költségeket. Tudjon meg többet a Pelotonról.
  • : A NordicTrack fekvő kerékpárokat, függőleges kerékpárokat és kereskedelmi stúdiókerékpárokat árusít. A NordicTrack Commercial Studio Bike hasonló az echelon kerékpárhoz. Jön egy 22 hüvelykes HD érintőképernyővel és egy 30 napos előfizetéssel a vállalat IFIT LIVE és igény szerinti edzésekhez. Ezekben az edzésekben az oktatók digitálisan ellenőrizhetik a felhasználó ellenállását és lejtőjét. Ez a kerékpár azonban drágább, mint az echelon kerékpárok. Tudjon meg többet a NordicTrack kerékpárokról.
  • : Ez a vállalat edző kerékpárokat, alul-desk edényeket és evezőket gyárt. A Yosuda Pro mágneses testgyakorlati kerékpár nem tartozik csatolt HD érintőképernyővel, és a vállalat nem kínál online fitnesz órákat vagy képzési lehetőségeket. Ehelyett a kerékpáros kijelző egység edzi az edzés mutatóit, és egy eszköztulajdonos lehetővé teszi az emberek számára, hogy telefonjukat vagy táblagépeiket zenélhez vagy videókhoz használják. Sokkal kevesebbet fizet, mint az echelon kerékpárok.

Az echelon fitnesz más típusú otthoni edzőeszközöket is értékesít, beleértve az evezősöket, a futópadokat, a

A helyhez kötött testmozgások egészségügyi előnyeit

testmozgási kerékpárok, Mint például az Echelon kerékpárok, segíthetnek az emberek aktívabbá válásában. Kényelmes lehetőség lehetnek, mert az ember:

  • Gyakorlat, miközben leül
  • Könnyen dolgozzon ki rossz időjárással
  • Cycle Sokkal alacsonyabban A balesetek kockázata, mint amennyit szabadban néznének szembe
  • Ha ez kényelmes számukra, akkor is kidolgozhat

edzőcipő.

A kerékpárok edzési kerékpárok számos egészségügyi előnyt is kínálnak, beleértve:

  • kardiovaszkuláris kondicionálás
  • Az alacsony hatású gyakorlat, amely nem okoz annyira kopást és szakadást. az ízületek, mint sok más tevékenység
  • Építési szilárdság a lábizmokban
  • Kalória égetése
  • A metabolizmus megemelése

Összegzés <Összegzés <Összegzés <Összegzés

A fizikailag aktív létezés elengedhetetlen a jó egészség eléréséhez és fenntartásához. Sokan vásárolnak szív- és érrendszeri berendezéseket, hogy otthonuk magánéletéből edzhessenek. A

Echelon Fitness számos kerékpáros modellt, képzési lehetőséget és online órát kínál. Olcsóbbak, mint néhány összehasonlítható edzéskerékpár.

Kérjük, vegye figyelembe: Az orvosi hírek ma nem utalnak arra, hogy egy adott célú fitnesz garanciát vagy ezt az alkalmazást jóváhagyja. Ezt az alkalmazást a mai orvosi hírek nem értékelték az orvosi pontosság szempontjából. Az Élelmiszer- és Gyógyszerügynökség (FDA) csak akkor hagyta jóvá azt.

  • Elhízás/fogyás/fitnesz
  • Sportgyógyászat/fitnesz

Az orvosi hírek ma szigorú beszerzési irányelveket tartalmaznak, és csak a szakértői áttekintett tanulmányokból származnak , tudományos kutatóintézetek, orvosi folyóiratok és egyesületek. Kerüljük a tercier referenciák használatát. Összekapcsoljuk az elsődleges forrásokat – beleértve a tanulmányokat, a tudományos referenciákat és a statisztikákat – az egyes cikkekben, és felsoroljuk azokat a cikkek alján található források szakaszban is. Többet megtudhat arról, hogyan biztosítjuk, hogy tartalmunk pontos és aktuális legyen a

szerkesztői politika elolvasásával.

  • Tippek a megfelelő edzőberendezés kiválasztásához. (2012).