Full stack developer: Портфоліо, Пошук Роботи

Фінансова компанія «Благо» успішно працює на ринку споживчого кредитування України з 1999 року. Є переможцем конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху» за версією експертів https://wizardsdev.com/ і споживачів, а також членом National Pawnbrokers Association. Щоб зберегти вакансію, треба увійти або зареєструватися. Сайт пошуку роботи №1 в Україні.

  • При розробці програмного забезпечення, Ви визначаєте необхідний функціонал створюваного рішення.
  • Брав участь у створенні системи контролю і управління транспортними перевезеннями.
  • Досвід роботи за фахом понад 10 років.
  • Або існуюче ПЗ не задовольняє Вашим вимогам.
  • Ви приймаєте правила сайту та політику конфіденційності.

У вас вже є обліковий запис. Будь ласка, введіть пароль, щоб увійти. Ви приймаєте правила сайту та політику конфіденційності.

Опис Вакансії

Створення звітів QuickReport, FastReport. Експорт даних в інші формати. Управління зовнішніми пристроями (SCADA системи).

Розробка драйверів під існуюче обладнання. Програмне забезпечення передачі даних по мережі GSM , мобільні охоронні комплекси, програми роботи з GPS і електронними картами. Розробка додатків клієнт-сервер. Розробка програм працюють по протоколах SMTP, POP3, HTTP. Щодня ми можемо надсилати вам схожі вакансії на ел.

Портфоліо

Для великих проектів вводиться поетапна оплата, відповідно до технічного завдання та графіком виконання робіт. За додатковою інформацією звертайтеся до розробника. Брав участь у створенні full stack developer вакансии системи контролю і управління транспортними перевезеннями. Розробка клієнтських робочих місць, система синхронізації баз даних, автоматизація документообігу для компанії Zepter.

Програма створюється відповідно до Ваших вимог. Вона вирішує саме ті завдання, з якими Ви стикаєтеся щодня. При розробці програмного забезпечення, Ви визначаєте необхідний функціонал створюваного рішення. Це означає, що Вам не потрібно платити за функції, якими Ви не будете користуватися (на відміну від тиражного ПО). Після створення програми Ви отримуєте все права на її використання, поширення та зміна.

Основні Напрямки

Також розробляю програми в області психології і суміжних дисциплін – корекційно-діагностичні комплекси. Системи тестування та підбору кадрів, картотеки клієнтів. Бази даних результатів психологічних досліджень. Мультимедіа довідники, презентації. Основні напрямки – програми для торгових організацій, агентств нерухомості, будівельно-монтажних організацій, рекламних агентств.

Пропонована послуга особливо актуальна у випадках, коли для Вашої завдання не існує стандартного програмного забезпечення. Або існуюче ПЗ не задовольняє Вашим вимогам. Невеликі проекти виконуються по 50% передоплатою.

Освіта

Інформаційно-аналітичні системи. Системи управління базами даних. Офісні АРМ (автоматизовані робочі місця). Розробка, впровадження, технічна підтримка програмного забезпечення. З 2007 року займаюся розробкою програмного забезпечення на замовлення (фрілансер). Досвід роботи за фахом понад 10 років.

Підтвердіть Вашу Ел Пошту

Автоматизація обліку та управління бізнес-процесами підприємств. Якщо цей обліковий запис належить не вам, ми створимо для вас новий. Чекаємо на Ваше резюме з побажаннями з оплати праці. Надсилаючи резюме, Ви даєте згоду на обробку персональних даних у рамках чинного законодавства України.